3 alternatieven voor de klassieke honeymoon

29th april 2018

puerto de mogan

Stapten vrienden of familie onlangs in het huwelijksbootje? Dan is de nieuwste trend onder happy newlyweds je misschien al opgevallen: de klassieke huwelijksreis in een eigentijds jasje. De honeymoon van vroeger lijkt steeds vaker plaats te moeten ruimen voor enkele minstens zo leuke alternatieven. Welke trends veroveren deze dagen de harten van kersverse bruiden en bruidegoms?

♥ De minimoon

Tegenwoordig hebben we het allemaal ontzettend druk. Ben je net een huis aan het bouwen? Carrière aan het maken? Of een andere droom aan het najagen? Dan hebben jij en je splinternieuwe levenspartner misschien geen zin of tijd om een lange reis te maken. Het alternatief? Een romantische citytrip of een rustig weekendje weg om de batterijen terug op te laden in betoverend Edinburgh of romantisch Venetië bijvoorbeeld. De minimoon is kort maar krachtig!

♥ De adventuremoon

Ook de omgekeerde trend is aan een stevige opmars bezig. En terecht! Na het jawoord worden huisje, tuintje en kindje even on hold gezet om eropuit te trekken. Hallo avontuur! Voor de adventuremoon is niks te gek: drie maanden backpacken in Azië, cityhoppen in Zuid-Amerika of een heuse wereldreisJa, ik wil! En wat is een betere start van het huwelijk dan samen de wereld verkennen?

♥ De togethermoon

Ook nieuw en minstens zo gezellig: de huwelijksreis doorbrengen met vrienden en familie. Zo kan je ervoor kiezen om samen met een ander pasgetrouwd en bevriend koppel op reis te vertrekken. Of om te trouwen op een exotische locatie zoals Thailand of Ibiza. Zo maak je er samen met familie en vrienden een geweldige bruiloft slash huwelijksreis van!

puerto de mogan

Waar zouden jullie het liefst op huwelijksreis willen vertrekken? 

Geef een reactie