9 foto’s waardoor je absoluut op citytrip naar Boedapest wil

citytrip boedapest

Het is al een hele tijd geleden dat ik samen met vriendlief op citytrip trok naar het wondermooie Boedapest. Omdat ik geloof dat het voorjaar hét ideale moment is om deze prachtige stad in Hongarije te ontdekken, deel ik vandaag graag enkele van mijn favoriete vakantiefoto’s met jullie!

Boedapest is een prachtige combinatie van oud en nieuw. Je vindt er tal van bezienswaardigheden waaronder het Vissersbastion, de Kettingbrug en de Burcht van Boeda. Ook absoluut de moeite waard is het Parlement waarvoor meer dan 40 kilo bladgoud en een half miljoen edelstenen werd gebruikt.

Maar Boedapest is meer dan geschiedenis en architectuur! In het nieuwe gedeelte verdwaal je in het immense aanbod van winkels. Wat dacht je van een dagje shoppen in de sfeervolle en autovrije Váci Utca straat? En wil je daarna heerlijk ontspannen? Dan kan je terecht in één van de vele kuuroorden die de Hongaarse hoofdstad rijk is. Ga je samen met je lief? Vergeet ‘s avonds dan geen wandeling langs de Donau te maken. Romantiek gegarandeerd!

En extra leuk: terwijl deze stad alles te bieden heeft voor een unieke citytrip is hij ook nog eens ontzettend betaalbaar. Staan jullie koffers al klaar?

citytrip boedapest

reisblog boedapest

tips boedapest

op reis naar boedapest

wat doen in boedapest

boedapest

naar boedapest

citytrip inspiratie

Wij sloten onze laatste dag Boedapest af met een koude – maar eigenlijk ook oh zo romantische – sneeuwbui. Zouden jullie de Hongaarse hoofdstad eens willen bezoeken? Of ben je er al geweest? Deel gerust je tips in de comments! 🙂 

Share:

2 Reacties

  • admin
   Auteur
   april 4, 2018 / 3:47 pm

   Ja is zeker de moeite om een keertje op citytrip te gaan! ^^

Geef een reactie