Rhodos | Mijn favoriete vakantiefoto’s en tips

18th juni 2018

rhodos

Jaren geleden verloor ik als zestienjarige mijn hart aan Griekenland. En sinds ik archeologie studeer, is mijn liefde voor deze natie met zijn indrukwekkende geschiedenis alleen maar verder aangewakkerd. Hoog tijd dus om ook de Griekse eilanden van dichterbij eens te verkennen!

Wil je deze zomer of dit najaar (wij gingen in oktober en het weer was heerlijk) graag zon met strand en cultuur combineren? Dan ben je in Rhodos absoluut aan het juiste adres!

Om alvast heerlijk in vakantiestemming te komen, deel ik hieronder enkele van mijn favoriete foto’s tijdens mijn reis naar Rhodos.

kalithea

vakantie griekenland

Nog enkele persoonlijke tips voor een heerlijke zonvakantie Rhodos: 

  • Verken Rhodos stad. Het oude stadsgedeelte is met zijn gezellige winkeltjes, drukke straten en historische vibes absoluut een bezoekje waard.
  • Ontdek de ruwe natuurpracht van het eiland met de quat. Kan alleen of via een excursie, het is maar wat je zelf het fijnst vindt.
  • Breng een dag door in het schilderachtig witte dorpje Lindos. Naast schattige huizen en pittoreske baaien vind je er ook de Akropolis, een absolute parel uit de oudheid.
  • Bestel eens souvlaki, een vleesspiesje en typisch Grieks gerecht. Zelf eet ik geen vlees maar volgens vriendlief was het superlekker!
Ben jij al in Rhodos geweest? Deel je ervaringen & tips gerust in de comments!

Geef een reactie